Tehnike dodelave

V našem podjetju ponujamo vse vrste tehnike tiska na poslovna darila, promocijski tekstil in ostale izdelke, pri čemer smo vedno pozorni na kvaliteto in stroškovno upravičenost.


SITOTISK

Sitotisk uporabljamo za direktni tisk preko sita na izdelek. Primeren ja za tisk na vrsto različnih materialov in ga uporabljamo za tisk na majice, mape, torbe, dežnike, rokovnike, koledarje in ostale ravne izdelke.
Kvaliteta in obstojnost sta odlična, cena pa je nizka v primerjavi z drugimi tehnikami. Prednost je tudi ta, da je mogoč velikoformatni tisk, pri čemer se cena odtisa ne spremeni.

TAMPOTISK

Tampotisk oz. tamponski tisk je osnovna tehnika tiska, kjer se barva na izdelek prenaša s tamponom. Primerna je za vse vrste materialov, izdelki so lahko tudi zaobljeni, omejitev je le velikost in sicer do cca. 60x50mm.
S to tehniko tiskamo na kemične svinčnike, vžigalnike, obeske, stikala, ohišja, ...
Cena samega tiska je izredno nizka in velja za najugodnejši tisk, predvsem v primeru večjih količin.

SUBLIMACIJSKI TISK

Pri sublimacijskem tisku je vaš motiv tiskan na poseben papir in kasneje s toplotno prešo natisnjen na sam izdelek. S to tehniko tiskamo predvsem večbarvne motive na majice, kape, skodelice, zastave. Cena je sicer višja od sitotiska in je primerna za manjše količine. Obsojnost tiska je odlična, material se na otip ne spremeni, dobrodošlo pa je tudi, ker se lahko naredijo na zalogo in se kasneje natisnejo.

Sublimacijski tisk je tudi najprimernejši za tisk na ovratne trakove, ker se barva ne izpere, ne bledi in ne poka.

UV TISK

UV tisk je specialna tehnologija tiska z UV tiskalnikom, ki direktno tiska na sam izdelek. Barve so izredno obstojne in trdne, tiskamo lahko na večino materialov, prednost pa je barvna grafika z visoko resolucijo na še tako majhnem izdelku, kot je denimo kemični svinčnik ali vžigalnik. Cena samega tiska nizka in jo v praksi uporabljamo kadar tiskamo več kot dve barvi.
UV tiskalnik pa je sposoben tudi večjih barvnih odtisov na načeloma vse ravne površine do višine 150mm, tako da z njim tiskamo tudi table, stojala, ...

VEZENJE

Vezenje daje izdelku posebno vrednost, vezemo lahko na večino promocijskih oblačil, torb in ostalih tekstilnih izdelkov. Cena samega vezenja je nekoliko višja od tiska, potrebno pa je izdelati tudi program za vezenje, katerega ob naročilu nad 100 kos ne zaračunamo. V primeru kasnejših izvezov enakega logotipa ni potrebno doplačevati za program ali pripravo, računa se samo sam izvez.

GRAVIRANJE

Graviramo lahko na les, steklo, kovino, plastiko in ostale materiale. Prednost gravure je obstojnost logotipa in prestižen izgled. Gravura ne pomeni dragega odtisa, ker se pri večjih količinah hitro približa ceni tiska. Gravuro najpogosteje uporabljamo na kovinskih kemičnih svinčnih, USB ključkih, vizitkarjih, ...

3D ULITE NALEPKE

3D ulite nalepke dajo izdelku poseben videz. Narejene so povsem po meri in jih ponujamo kot dodatek za obeske, USB ključe, mobilne polnilce, ... Lahko pa iz njih naredimo 3D magnete ali posamezne obeske.